Glow sredstvo za čišćenje laminata

GLOW - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAMINATA 1000ml

Savršena nega za vaš laminat

Oživite sjaj laminatnih podova sa Glow sredstvom za čišćenje, posebno formulisanom za besprekoran sjaj i dugotrajnu zaštitu. Naša specijalna formula delikatno čisti površinu, uklanjajući nečistoće i tragove, dok istovremeno štiti i održava sjaj vaših podova.

Sa jednostavnom primenom i brzim sušenjem, naš proizvod čini čišćenje laminata jednostavnim i efikasnim. Uživajte pri svakom koraku u vašem domu, uz Glow sredstvo za čišćenje laminata.

 Za dug vek vašeg laminata

GLOW - SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAMINATA 1000ml

GLOW – SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE LAMINATA 1000ml

NAMENA
Glow sredstvo za čišćenje laminata je univerzalno sredstvo prijatnog mirisa za čišćenje i održavanje laminatnih podova otklanja nečistoće, osvežava. Za redovno čišćenje i negu laminatnih površina.
OSOBINE
Glow sredstvo za čišćenje laminata je prozirna tečnost, žute boje, homogenog sastava, koja lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući, intenzivan i jako izražen.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Koristi se razblažen rastvor 1:20, odnosno u 0,5 litara sredstva dodati vode do 10 litara. Za jako zaprljanje površine postupak ponoviti.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom.
SASTAV: anjonski surfaktant <5%, nejonski surfaktant < 5%, konzervans (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone), miris (citral, limonene).
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)