Glow WC sanit gel fresh

Glow WC sanit

Čista svežina za vaše kupatilo

Glow WC sanit gel je vaš pouzdani saveznik u održavanju svežine i higijene u vašem kupatilu. Sa moćnom formulom koja brzo i efikasno eliminiše bakterije i nečistoće, naš sanitarni gel pruža vam osećaj čistoće i svežine svaki put kada koristite vaš toalet.

Osvježite svoje kupatilo uz Glow WC sanit gel i uživajte u čistom i mirisnom prostoru koji će vas oduševiti. Sa praktičnom bocom i jednostavnom primenom, naš gel vam pruža sve što vam je potrebno za čisto i uredno kupatilo.

Glow WC sanit gel fresh

Glow WC sanit

GLOW – WC SANIT GEL FRESH 750ML

NAMENA
Glow wc sanit gel fresh je snažno tečno sredstvo za čišćenje toaleta (bazirano na kiselini). Glow wc sanit gel čini vaš toalet blistavim i čistim, pošto njegova snažna formula efikasno uklanja nečistoću i kamenac.
OSOBINE
Glow wc sanit gel fresh je homogena, lako pokretljiva blago viskozna tečnost, plavo-zelene boje, intenzivnog prijatnog mirisa.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Prilikom čišćenja WC šolja naneti sredstvo nerazblaženo ispod ivice. Ostaviti sredstvo da deluje 15 min, zatim istrljajte četkom i nakon pranja isperite.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 750 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 750 ml – 12 kom.
SASTAV: fosforna kiselina, limunska kiselina, <5% nejonski surfaktant, miris.
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)