Grazie tečni sapun

Grazie tečni sapun

Za čistu i negovanu kožu

Uživajte u luksuznoj nezi sa Grazie tečnim sapunom, obogaćenim osvežavajućim mirisom kokosa i glicerinom. Naš sapun sa efikasnom formulacijom nežno čisti i hidrira vaše ruke, ostavljajući za sobom očaravajući miris i mekoću koju ćete osetiti svaki put kada operete ruke.

Tečni sapun za svakodnevnu upotrebu

Grazie tečni sapun

GRAZIE – TEČNI SAPUN ZA RUKE SA GLICERINOM
Dostupan u pakovanjima od 500ml, 1000ml, 5000ml

NAMENA
GRAZIE tečni sapun sa nežnim i osvežavajućim mirisom kokosa namenjen za pranje i negu vaših ruku. Miris koji se zadržava na rukama je blage note i odiše svežinom.
OSOBINE
Tečni sapun Grazie je viskozna neprozirna tečna masa, sedefasto-bele boje, homogenog sastava, koja lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući, intenzivan i jako izražen.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Na vlažne ruke naneti 3-5 ml proizvoda, trljati 2 minuta i isprati čistom vodom. Po potrebi postupak ponoviti.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanjima od 500 ml, 1000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 500 ml – 20 kom. 1000 ml – 12 kom. 5000 ml – 2/4 kom.
SASTOJCI/INGREDIENTS:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, glycerin, parfum (benzyl salicilate, coumarin), laureth-4, citric acid, methylchloro-isothiazolinone, methylisothiazolinone.