Hela Dezi Pure

Hela Dezi Pure - Univerzalno sredstvo za dezinfekciju

Hela Dezi Pure – Univerzalno sredstvo za dezinfekciju

Hela Dezi Pure je efikasno dezinfekciono sredstvo namenjeno za široku upotrebu u domaćinstvima, javnim ustanovama i industrijskim objektima. Idealan je za dezinfekciju zdrave kože ruku, kao i za čišćenje površina, predmeta, pribora i opreme koja može biti u direktnom kontaktu sa hranom.

Hela Dezi Pure se koristi i u predškolskim i školskim ustanovama za dezinfekciju igračaka i stolova, kao i u frizerskim i kozmetičkim salonima za radne površine i pribor. Sadrži provitamin B5, koji čini kožu mekom i pogodnim za čestu upotrebu. Svojim prijatnim mirisom i visokom efikasnošću, Hela Dezi Pure obezbeđuje pouzdanu zaštitu od mikroorganizama.

Idealna dezinfekcija za vaše ruke

Hela Dezi Pure - Univerzalno sredstvo za dezinfekciju

HELA DEZI PURE, 1000ml

DEZI PURE je namenjen za dezinfekciju zdrave kože ruku, površina, predmeta, pribora i opreme koji nisu u direktnom kontaktu sa hranom i površina, predmeta, probora i opreme koji su u direktnom kontaktu sa hranom: u domaćinstvima, javnim ustanovama, industrijskim objektima. Koristi se za dezinfekciju igračaka i stolova u predškolskim i školskim ustanovama, za dezinfekciju pultova, rukohvata, kvaka (vrata, liftovi) i za dezinfekciju radnih površina i predmeta u frizerskim i kozmetičkim salonima. Koristi se za dezinfekciju površina, pribora i opreme za obradu i čuvanje hrane u domaćinstvima i industrijskim objektima: sudovi, radni stolovi (sa glatkim površinama), rashladne vitrine. Nije namenjeno za dezinfekciju medicinske opreme u zdravstvenim ustanovama.
OSOBINE
DEZI PURE je bistra, tamno tirkizna tečnost, specifičnog vrlo prijatnog mirisa. Sadrži provitamin B5 (d-pantenol).
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Ispitivanje na mikrobiološku efikasnost je urađeno na Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
DEZI PURE se primenjuje nerazređen.
Dezinfekcija zdrave kože ruku: na čiste i suve ruke dozira se oko 3 ml (dispenserom ili raspršivačem po 3 raspršivanja) i koža se održava vlažnom najmanje 60 sekundi.
D-pantenol čini kožu mekom, pa se može koristiti više puta dnevno.
Dezinfekcija površina/predmeta koji ne dolaze i koji dolaze u direktan kontakt sa hranom:
– raspršivanjem na površinu koja je prethodno očišćena i suva – oko 5 ml/m2 (po potrebi i više kako bi površina ostala vlažna 60 sekundi)
– potapanjem u sredstvo
– prebrisavanjem čistim suvim ubrusom ili tkaninom koji su natopljeni sredstvom dovoljno da se površina održi vlažnom 60 sekundi.
Nakon kontaktnog vremena od 60 sekundi, ostaviti da se osuši. Čistom vodom isprati samo igračke i površine/predmete koji dolaze u direktan kontakt sa hranom. Može se primenjivati više puta dnevno (po potrebi).
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml.
Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-1433/2023-03
Aktivne biocidne supstance:
etil alkohol 62,5%, 2-fenoksietanol 0,2%.
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.