Hela sredstvo za čišćenje vetrobranskog stakla – zimsko 5l

Hela podoper ekonomik 5l

Zimsko sredstvo za čišćenje vetrobranskog stakla

Hela Zimsko Sredstvo za Čišćenje Vetrobranskog Stakla pruža vam sigurnost i jasnoću vida tokom zimskih vožnji. Sa svojom specijalnom formulom koja se može koristiti na temperaturama do -20°C, ovo sredstvo ne samo da efikasno uklanja nečistoće sa stakala i farova, već ih i štiti od zamrzavanja.

Jednostavno za upotrebu, sredstvo se može koristiti bez razblaživanja tokom zimskog perioda, direktno sipajući u posudu za tečnost za vetrobrane u automobilu. Tokom letnjih meseci, može se koristiti razblaženo demineralizovanom vodom do odnosa 1:3. U pakovanju od 5 litara, ovo sredstvo pruža ekonomično rešenje za bezbednu vožnju. Održite kristalno čiste površine i bezbednost na putu uz Hela Zimsko Sredstvo za Čišćenje Vetrobranskog Stakla. Štedi, a vredi.

Za bezbednu vožnju tokom zimskih meseci

Hela-sredstvo za čišćenje vetrobranskog stakla - zimsko

HELA SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE VETROBRANSKOG STAKLA (zimsko -20°C) 5L

NAMENA
Hela sredstvo za vetrobranska stakla se koristi za pranje i odmrzavanje vetrobranskih stakala na temperaturama do -20°C. Idealno je za zimski period, a može se koristiti tokom cele godine.
OSOBINE
Uklanja nečistoće sa vetrobranskog stakla i farova istovremeno štiteći od zamrzavanja sistem za pranje vetrobrana.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
U zimskom periodu sredstvo sipati bez razblaživanja u posudu za tečnost za vetrobrane u automobilu. U letnjem periodu se može koristiti bez razblaženja, a može se razblažiti demineralizovanom vodom do najviše 1:3.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanjiu od 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 5000 ml – 4 kom.
SASTAV: <5% nejonski surfaktant, miris.
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)