Hela pH plus granulat

Hela pH plus granulat

Efikasno sredstvo za povećanje pH vrednosti bazenske vode

Hela pH Plus Granulat je dizajniran za povećanje pH vrednosti bazenske vode, osiguravajući optimalne uslove za kupanje i pravilno funkcionisanje dezinfekcionih sredstava. Niska pH vrednost može izazvati koroziju opreme i iritaciju kože i očiju. Korišćenjem Hela pH Plus Granulata, bazenska voda ostaje u idealnom pH opsegu između 7,2 i 7,6, čime se postiže prijatno i sigurno okruženje za plivanje.

Sa Hela pH Plus Granulatom, održavanje bazenske vode postaje jednostavno i efikasno, omogućavajući vam da uživate u kristalno čistoj i zdravoj vodi tokom cele sezone kupanja.

Savršeno rešenje za optimalan pH nivo bazenske vode

Hela pH plus granulat

HELA PH – PLUS GRANULAT 800g
NAMENA
HELA pH-PLUS GRANULAT je čvrsto kristalno sredstvo za podizanje pH vrednosti u vodi bazena za kupanje kako bi se pH podesila na željenu vrednost (7,2-7,6) . Sredstvo je alkalne prirode i vrlo lako se rastvara u vodi i primenjuje u bazenima za kupanje. Ne sadrži u sebi jake alkalije (kaustičnu sodu). Ako je pH vrednost bazenske vode niža od 7, to dovodi do postepene korozije metalnih delova bazena i filtera, a ako je viša od 7,6 to dovodi do taloženja belih naslaga (mineralne naslage) po površinama bazena i hlorna dezinfekcija slabije deluje.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Nakon punjenja bazena vodom, proveriti pH vrednost vode. Idealno je da je pH u opsegu 7,2-7,6. Ukoliko je niža od 7,2 upotrebiti HELA pH-PLUS GRANULAT za podizanje pH na željenu vredsnot. Za podizanje pH za 0,1 jedinicu treba dodati 100g/10m3 tako što se kristalno sredstvo prvo rastvori u vodi u plastičnoj kanti, a zatim rastvor rasporedi na razna mesta u bazenu. Tokom čuvanja u originalnoj ambalaži, proizvod može da se zgrudva (zavisi od vlage u vazduhu), što ne menja njegova svojstva.
PAKOVANJE PE boca 800 g.
Transportno pakovanje: 9 kom.
Sadrži: natrijum karbonat