Opširnije o kompaniji

Helena Graf - Glow tecni deterdzent za pranje posudja

Upoznajte kompaniju Helena Graf

HELENA GRAF DOO je osnovana 1992. godine, kao privatno preduzeće sa 100% privatnog kapitala. Osnovna delatnost je proizvodnja detergenata, sapuna, sredstava za čišćenje i poliranje u industriji i kućnoj upotebi, kao i proizvodnja dezinfekcionih sredstava (sredstva za dezinfekciju ruku i tela, dezinfekciju predmeta i površina, kao i za dezinfekciju vode u bazenima i banjama). Stručni tim našeg preduzeća spremno je da u svakom momentu pomogne korisniku i odgovori na svako pitanje u pogledu izbora najefikasnijeg sredstva za čišćenje ili dezinfekciju.


Menadžment


Strategija poslovanja

Kako bi se što više približili zahtevima naših korisnika i u želji da na njih odgovorimo, preduzeće HELENA GRAF doo je u svoje poslovanje implementiralo međunarodne standarde: Sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2015, Sistem menadžmenta životnom sredinom ISO 14001:2015, Sistem menadžmenta zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu ISO 45001:2018 i HACCP sistem. Aktivno sarađujemo sa akreditovanim laboratorijama za kontrolu kvaliteta proizvoda.


Proizvodnja


Proizvodni program

“Helena Graf” nudi širok asortiman vrhunskih i visoko efikasnih proizvoda za čišćenje i održavanje higijene u domaćinstvima i javnim objektima, u različitim kategorijama i uz značajne uštede u odnosu na druge brendove. Brend “Glow” u oblasti kućne hemije i brend “Grazie” u oblasti kozmetičkih proizvoda su dokazano visoko kvalitetni proizvodi. Naša posvećenost poboljšanju kvaliteta proizvoda rezultirala je brojnim novim proizvodima i inovativnim rešenjima, kakvi su proizvodi brenda “Glow” i “Grazie”.

U sklopu proizvodnog programa proizvodi iz oblasti kućne hemije i kozmetike brenda “Hela” našli su široku primenu u objektima javnog zdravlja, školskim i predškolskim ustanovama kao i u drugim javnim objektima. Proizvodi kućne hemije brenda “Hela” kao što su sredstva za pranje posuđa, podova, toaleta i druga sredstva za čišćenje i održavanje higijene pomažu poboljšanju efikasnosti čišćenja, čineći zdravstvene ustanove, školske i predškolske ustanove, javne objekte i druga okruženja čistim.

Naš proizvodni program obogaćen je visoko kvalitetnim dezinfekcionim sredstvima, čija je dezinfekciona moć ispitana čak na 8 test sojeva mikroorganizama. Primena ovih preparata se preporučuje u zdravstvenim ustanovama i predškolskim ustanovama kao i drugim ustanovama gde je prisutno veliko prisustvo ljudi i dece.
U toku letnje sezone veliku primenu za tretman vode u bazenima, pronašli su naši proizvodi iz dela proizvodnog programa bazenske hemije.