Sredstvo za dezinfekciju Asepssol 1%

Hela-Glass-5l-Ekonomik

Efikasno sredstvo za dezinfekciju

Asepssol 1% je pouzdano sredstvo za dezinfekciju koje efikasno uništava različite vrste mikroorganizama. Namenjeno je za dezinfekciju različitih površina i instrumenata, pružajući visoku higijenu u domaćinstvima, zdravstvenim ustanovama, školama i drugim javnim objektima.

Ovaj proizvod dolazi u praktičnom pakovanju od 1 litre, što ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu. Njegova snažna formula osigurava brzo delovanje i dugotrajnu zaštitu, omogućavajući sigurno i čisto okruženje.

Visok nivo higijene za sve prostore

Hela Glass 5l ekonomično pakovanje

ASEPSSOL 1% 1 LIT, 5 LIT

NAMENA
Proizvod je namenjen za dezinfekciju zdrave kože ruku,dezinfekciju površina, materijala i opreme koji nisu u direktnom kontaktu sa hranom za ljude i životinje, kao i površina koje dolaze u kontakt sa hranom za ljude i životinje, u objektima javnog zdravlja, predškolskim i školskim ustanovama kao i u drugim javnim objektima odnosno industrijskim objektima.
OSOBINE
Asepssol 1% je bistra, bezbojna tečnost vrlo prijatnog mirisa. Spreman za upotrebu.
BAKTERICIDNO I FUNGICIDNO DELOVANJE
Mikrobiološka efikasnost je urađena na VMA, Institut za epidemiologiju, sektor za preventivnu medicinu, po DGHM metodi.
Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
ASEPSSOL 1% se upotrebljava bez razblaženja, prebrisavanjem, pranjem, potapanjem i raspršivanjem.
Dezinfekcija površina: pre nanošenja dezinfekcionog sredstva, površina mora biti oprana i čista. Natopiti čistu krpu sredstvom tako da ona bude dovoljno nakvašena i prebrisati površinu, voditi računa da cela površina bude tretirana. Sačekati da se tretirana površina osuši. Isprskati površinu ili predmete (tako da oni budu dovoljno nakvašeni) i pustiti da se osuši. Ukoliko tretirana površina dolazi u kontakt sa hranom, ista se mora nakon tretmana dezinfekcionim sredstvom isprati sterilnom vodom.
Dezinfekcija ruku: nakon pranja sapunom od 1-3mL, ruke se isperu vodom, potom se urone u rastvor i isperu sterilnom toplom vodom.
Uzima se količina dezinfekcionog rastvora po potrebi za sledeće primene:
-dezinfekcija nečistog rublja, odeće, peškira, posteljine, stolnjaka, zavesa i ostale tekstilne robe:potapanje u rastvor 3-4 sata, zatim pranje katjonskim deterdžentom.
-antimikrobna impregnacija čistog rublja, peškira, posteljine, stolnjaka, zavesa i ostale tekstilne robe: potapanje u rastvor oko 10 minuta.
Uputstvo za odlaganje: proizvod čuvati dobro zatvoren u originalnom pakovanju dalje od hrane, pića i hrane za životinje.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u tri pakovanja: 1000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 5000 ml – 4 kom.
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-253/2017-02
Aktivna biocida supstanca: 1% Kvaternerna amonijum jedinjenja,
benzil-C12-18-alkildimetil, hloridi
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.