Detergent za sudove sa dezinficijensom – 1l

Detergent za sudove sa dezinficijensom – 1l

Savršena čistoća i dezinfekcija za vaše posuđe

Hela detergent za pranje posuđa sa dezinficijensom je specijalno formulisan za ručno pranje i dezinfekciju posuđa i kuhinjskog pribora. Sredstvo se bazira na persirćetnoj kiselini i vodonik peroksidu, osiguravajući visoko dezinfekciono dejstvo. Efikasno uklanja organske nečistoće i brzo se ispira, ostavljajući posuđe potpuno čisto.

Mikrobiološka efikasnost Hela detergenta za posuđe sa dezinficijensom ispitana je na Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Proizvod je pouzdan za upotrebu u profesionalnim kuhinjama i drugim objektima gde je visoka higijena neophodna.

Prijatan miris i moćno dezinfekciono dejstvo

Detergent za sudove sa dezinficijensom – 1l

DETERGENT ZA SUDOVE SA DEZINFICIJENSOM HELA 1 LIT

NAMENA
Hela detergent za pranje posuđa sa dezinficijensom je sredstvo za ručno pranje i dezinfekciju posuđa i ostalog kuhinjskog pribora za pripremu i obradu hrane. Ima izraženo dezinfekciono dejstvo na bazi persirćetne kiseline i vodonik peroksida. Proizvod rastvara organske nečistoće sa posuđa, brzo i potpuno se ispira. Dezinfekciona svojstva persirćetne kiseline baziraju se na aktivnom kiseoniku koji se oslobađa nakon reakcije razgradnje persirćetne kiseline. Produkti razgradnje su sirćetna kiselina, voda i kiseonik. Učestalost primene: po potrebi. Samo za profesionalnu upotrebu.
OSOBINE
Hela detergent za pranje posuđa sa dezinficijensom je viskozna, prozirna tečnost, zelene boje, homogenog sastava, koja lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući, na jabuku.
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Mikrobiološka efikasnost ispitana je na Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Naneti 2-3 mL sredstva iz originalnog pakovanja pomoću truleks krpe ili sunđera direktno na posuđe odnosno na pribor za pripremu i obradu hrane, tako da cela tretirana površina bude pokrivena sredstvom. Ostaviti da deluje najmanje 2 minuta, protrljati i isprati sa puno vode.
PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom.
Rešenje za stavljanje u promet:532-01-210/2019-03
Aktivna biocidna supstanca: 0,5% persirćetna kiselina, 0,8% vodonik peroksid.
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.