Hela podoper sa dezinficijensom

Hela podoper sa dezinficijensom

Efikasna higijena i dezinfekcija podova

Podoper sa dezinficijensom je namenjen za čišćenje i dezinfekciju podnih površina u objektima javnog zdravlja, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, unutrašnjosti javnog prevoza, frizerskim i salonima za negu lepote, teretanama, kao i u industriji. Ovaj proizvod je namenjen isključivo za profesionalnu upotrebu, osiguravajući visok nivo higijene u različitim javnim i komercijalnim prostorima.

Hela podoper sa dezinficijensom je tečno sredstvo koje efikasno čisti i dezinfikuje podne površine. Deluje mikrobicidno već nakon 10 minuta, uklanjajući razne mikroorganizme. Proizvod je homogena, bistra, zelena tečnost sa blagim, prijatnim mirisom, idealna za upotrebu u prostorima gde je čistoća od suštinskog značaja.

Sjaj i čistoća svih staklenih površina

Hela podoper sa dezinficijensom

PODOPER SA DEZIFICIJENSOM 1 LIT, 5 LIT

NAMENA
Za čišćenje i dezinfekciju podnih površina u objektima javnog zdravlja, predškolskim i školskim ustanovama, ugostiteljstvu, hotelijerstvu, unutrašnjosti javnog prevoza,frizerskim i salonima za negu lepote, teretanama,kao i u industriji. Samo za profesionalnu upotrebu.
OSOBINE
Hela podoper sa dezinficijensom je tečno sredstvo za pranje i dezinfekciju podova, sa efikasnim mikrobicidnim dejstvom već nakon 10 minuta za sve navedene mikroorganizme. Homogena, bistra, lako pokretljiva tečnost zelene boje, slabo izraženog prijatnog mirisa.
ANTIMIKROBNO DELOVANJE
Mikrobiološka efikasnost je ispitana na Tehnološkom fakultetu Novi Sad po DGHM metodi. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Podoper sa dezinficijensom je koncentrovano sredstvo. Pre upotrebe razblažuje se čistom vodom u razmeri 1:10 – 1 L sredstva i vode do 10 L. Upotrebljava se za održavanje higijene prebrisavanjem i pranjem, sa krpom koja je prethodno potopljena u dezinfekcioni radni rastvor. Kada je krpa dovoljna natopljena radnim rastvorom, prebrisati podnu površinu, bez naknadnog ispiranja. Površina koja se tretira mora biti dobro nakvašena. Ostaviti da deluje 10 minuta. Preporuka je da se standardno postupak čišćenja površina obavlja jednom dnevno, odnosno dva puta dnevno, za površine koje su podložne jakom prljanju.
PAKOVANJE
1000 ml i 5000 ml.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 5000 ml – 4 kom.
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-2699/2018-03
Aktivna biocidna supstanca: 1% C12-16 – ADBAC
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.