Glow kućna hemija

Glow kućna hemija - Helena Graf DOO

Upoznajte Glow premium proizvodni program

Otkrijte sjaj i čistoću sa našim premium proizvodima iz programa „Glow“. Formulisani sa pažnjom i posvećenošću prema kvalitetu, naši proizvodi pružaju vrhunske performanse za čišćenje i održavanje vašeg doma.

Sa širokim asortimanom koji obuhvata sve, od sredstava za pranje posuđa do sredstava za čišćenje podova, Glow čini svakodnevne zadatke čišćenja jednostavnim i efikasnim.

Prepustite se Glow iskustvu čišćenja koje će vaš dom učiniti blistavim i udobnim prostorom za boravak.

Glow proizvodi

Glow sredstvo za pranje posuđa

Glow sredstvo za pranje posuđa

Savršeno rešenje za svakodnevno čišćenje posuđa, naše sredstvo za pranje posuđa iz linije Glow uklanja masnoću i ostatke hrane sa lakoćom, ostavljajući vaše posuđe čisto i sjajno.

Glow odmašćivač

Glow odmašćivač

Glow odmašćivač je vaš najbolji saveznik u borbi protiv tvrdokornih mrlja i masnoća. Sa snažnom formulom koja efikasno razgrađuje nečistoće, naš odmašćivač ostavlja površine čistim i sjajnim, a čišćenje lakšim nego ikad pre.

Glow praškasto sredstvo za čišćenje

Glow praškasto sredstvo za čišćenje

Glow praškasto sredstvo za čišćenje je vaša tajna za sveobuhvatno čišćenje različitih površina. Sa moćnom formulom koja efikasno uklanja i najtvrdokornije mrlje.

Glow tečni abraziv

Glow tečni abraziv

Glow tečni abraziv je vaša tajna za temeljno čišćenje najtvrdokornijih nečistoća. Sa blagom, ali efikasnom formulom koja uklanja nečistoće bez oštećenja, naš tečni abraziv ostavlja površine čistim, mirisnim i blistavim.

Glow sredstvo za pranje podova

Glow sredstvo za pranje podova

Glow sredstvo za pranje podova je vaš ključ za besprekorno čiste podove. Sa specijalno formulisanom mešavinom koja efikasno uklanja nečistoće i ostavlja sjajan sjaj, a čišćenje čini brzim i jednostavnim.

Glow sredstvo za čišćenje parketa

Glow sredstvo za čišćenje parketa

Glow sredstvo za čišćenje parketa je vaš najbolji izbor za održavanje sjaja i dugotrajnosti vašeg parketa. Sa posebno formulisanom mešavinom koja nežno čisti i štiti površinu parketa kako se ne bi oštetila.

Glow sredstvo protiv kamenca

Glow sredstvo protiv kamenca

Glow sredstvo protiv kamenca je vaš odgovor na čiste i sjajne površine bez neželjenih kamenca. Sa moćnom formulom koja efikasno uklanja kamenac sa različitih površina, naše sredstvo osigurava trajnu čistoću i sjaj.

Glow omekšivač – Blue Dream

Glow omekšivač – Blue Dream

Glow omekšivač je vaš ključ za meke, osvežene i neodoljivo mirišljave tkanine. Sa jedinstvenom formulom za negu tkanine, ostavlja dugotrajan miris, a svaki dodir sa vašom odećom ili posteljinom čini veoma prijatnim i mekim.

Glow WC sanit gel

Glow WC sanit gel

Glow WC sanit gel je vaš pouzdan partner u održavanju higijene i svežine vašeg toaleta. Sa specijalnom formulom koja efikasno uklanja nečistoće i bakterije, naš sanit gel ostavlja vaš toalet čistim, mirisnim i bezbednim za korišćenje.

Glow sredstvo za čišćenje  staklenih površina

Glow sredstvo za stakla

Glow sredstvo za čišćenje staklenih površina je idealan izbor kada spremanje u pitanju. Uz pomoć integrisane pumpice i jake formule čisti i ostavlja staklene površine blistavim.

Glow sredstvo za laminat

Glow sredstvo za laminat

Glow sredstvo za čišćenje laminata je vaš najbolji izbor za održavanje sjaja i dugotrajnosti vašeg laminata. Sa posebno formulisanom mešavinom koja nežno čisti i štiti površinu laminata kako se ne bi oštetila.