Hela Dezi Sensitive

Hela Dezi Sensitive

Hela Dezi Sensitive sa Pantenolom

Hela Dezi Sensitive sa pantenolom je posebno formulisan za dezinfekciju zdrave kože ruku, idealan za domaćinstva, bolnice, gerontološke centre, škole i industrijske objekte. Ovaj proizvod, blagog mirisa i svetloplave boje, sadrži provitamin B5 koji održava kožu mekom i pogodnom za čestu upotrebu. Testiran i potvrđen od strane Instituta za javno zdravlje Vojvodine, Hela Dezi Sensitive nudi visoku efikasnost protiv bakterija i kvasnica. Proizvod se primenjuje nerazređen i dostupan je u pakovanju od 1000 ml.

 

Hela Dezi Sensitive – obogaćen provitaminom B5

Hela Dezi Sensitive

DEZI SENSITIVE SA PANTENOLOM 1l

NAMENA
DEZI SENSITIVE SA PANTENOLOM je namenjen za dezinfekciju zdrave kože ruku. Područje primene: domaćinstva, javne ustanove (bolnice, banje, gerontološki i sportski centri, predškolske i školske ustanove, trgovinski objekti), industrijski objekti.
OSOBINE
DEZI EXCELLENT je bistra, svetlo plava tečnost, nežnog mirisa. Sadrži provitamin B5
(d-pantenol).
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Ispitivanje na mikrobiološku efikasnost je urađeno na Institutu za javno zdravlje Vojvodine, dok je mikobaktericidna efikasnost ispitana na Institutu za hemiju, tehnologiju i mikrobiologiju. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
DEZI SENSITIVE SA PANTENOLOM se primenjuje nerazređen.
Na čiste i suve ruke dozira se oko 3 ml (dispenserom ili raspršivačem po 3 raspršivanja) i koža se održava vlažnom najmanje 60 sekundi (dejstvo na bakterije i kvasnice), odnosno 120 sekundi (i mikobaktericidno dejstvo). Zahvaljujući D-pantenolu nakon tretmana koža je meka.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml.
Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom.
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-2357/2023-03.
Aktivne biocidne supstance:
etanol 62,5%, 2-fenoksietanol 0,2%, vodonik peroksid 1%.
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.