Hela WC sanitar 5l

Hela WC sanitar 5l<br />

Ekonomično pakovanje za čišćenje WC sanitarija

Otklonite naslage kamenca i nečistoće sa skrivenih delova sanitarija uz ekstremno jak Hela WC Sanitar. Efikasno formulisan na bazi sone kiseline, ovaj proizvod osigurava temeljno čišćenje svih keramičkih površina u sanitarnim prostorijama čineći ih čistim i bez prisustva kamenca. Štedi, a vredi.

Hela WC Sanitar – za besprekornu čistoću

Hela WC sanitar 5l

WC SANITAR 5L

NAMENA
WC sanitar je koncentrovano sredstvo za čišćenje sanitarija od kamenca. Prvenstveno je namenjen za pranje i čišćenje naslaga prljavštine na ”skrivenim” delovima WC školjki. Takođe može da se koristi za temeljno pranje ostalih keramičkih površina u sanitarnim prostorijama.
OSOBINE
Proizvod predstavlja efikasno sredstvo za čišćenje WC školjki od vodenog kamenca i organskih nečistoća. Proizvod je izrađen na bazi sone kiseline uz dodatak površinski aktivnih materija. Proizvod je koncipiran sa zahtevima da efikasno otklanja organske naslage i naslage vodenog kamenca na površinama WC školjki i drugim keramičkim i emajliranim površinama.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Po WC šolji ravnomerno naneti 1 dl WC sanitara i ostaviti da deluje 15 minuta, a zatim isprati vodom. U slučaju jačih zaprljanja postupak ponoviti.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanjima od: 1000 ml, 2000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 2000 ml – 8 kom. 5000 ml – 4 kom.
SASTAV: Hlorovodonična kiselina, <5% nejonski surfaktant, miris.
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)