Hela omekšivač rublja 5l

Helena Graf - Hela Omekšivač rublja 5l

Osetite mekoću pri svakom dodiru

Hela Omekšivač rublja dolazi u ekonomičnom pakovanju od 5 litara, pružajući vašoj odeći svežinu i dug vek postojnosti tkanine. Sa svojom specijalnom formulom, ovaj omekšivač ostavlja vašu odeću mekom i prijatnom na dodir. Uz dovoljno količine za mnogobrojna pranja, Hela Omekšivač rublja čini svaki komad odeće svežim i nežnim, donoseći vam osećaj udobnosti svaki put kada je nosite. Štedi, a vredi.

Produžite svežinu vašoj odeći

Helena Graf - Hela Omekšivač rublja 5l

HELA OMEKŠIVAČ 5l

NAMENA
HELA omekšivač je tečno sredstvo koje se koristi za oplemenjivanje rublja i tkanina napravljenih od celuloznog, vunenog, pamučnog, svilenog i ostalog sintentičkog vlakna.
OSOBINE
Hela omekšivač sa svojom efikasnom formulom naročito je dobar za vunene, pamučne i svilene tkanine. Omekšivač daje rublju mekoću, prijatan miris, olakšava peglanje i neutrališe statički elektricitet.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Za ručno pranje sipati 40-50 mL na 10 L vode. Za mašinsko pranje sipati 50 mL u poslednju vodu za ispiranje.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u 2 pakovanja: 1000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 5000 ml – 4 kom.
SASTAV: <5% katjonski surfakant, konzervans (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone), miris (hexyl cinnamal, benzyl salicilate, d-limonene).
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)