Glow omekšivač za rublje

Glow omekšivač – Blue Dream

Za savršenu mekoću pri svakom dodiru

Glow omekšivač za rublje je ključ za nežnost i svežinu svakog odevnog komada. Sa našom posebno formulisanom mešavinom, vaše rublje će postati mekano, osveženo i prijatno na dodir.

Uživajte u svilenkastoj mekoći svakog odevnog komada uz Glow omekšivač za rublje. Naša formula ne samo da omekšava tkanine, već i ostavlja miris svežine koji će vas okruživati svaki put kada otvorite vaš orman.

Dodir nežnosti i svežine

Glow omekšivač – Blue Dream

GLOW – OMEKŠIVAČ BLUE DREAM dostupan u pakovanju od 1000ml i 2000ml

NAMENA
Glow omekšivač BLUE DREAM je tečno sredstvo koje se koristi za oplemenjivanje rublja i tkanina napravljenih od vunenog, pamučnog, svilenog i ostalih sintentičkih vlakana.
OSOBINE
Glow omekšivač sa svojom efikasnom formulom naročito je dobar za vunene, pamučne i svilene tkanine. Omekšivač daje rublju mekoću, prijatan miris, olakšava peglanje i neutrališe statički elektricitet.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Za ručno pranje sipati 40-50 mL na 10 L vode. Za mašinsko pranje sipati 50 mL u poslednju vodu za ispiranje.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u dva pakovanja: 1000 ml i 2000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 2000 ml – 8 kom.
SASTAV: 5-15% katjonski surfakant, konzervans (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone), miris (benzyl salicilate, d-limonene, hexyl cinnamal, geraniol, isomethyl alpha ionone, linalool).
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)