Glow Power Clean

Glow tečni abraziv

Moćno rešenje za tvrdokorne nečistoće

Glow Power Clean – tečni abraziv je vaš tajni sastojak za temeljno čišćenje svake površine. Sa naprednom formulom koja kombinuje snažno čišćenje i razgradnju masnih naslaga, ovaj tečni abraziv je idealan za uklanjanje tvrdokornih mrlja, kamenca i nečistoća bez oštećenja površine.

Njegova inovativna tekstura omogućava dubinsko prodiranje i efikasno uklanjanje nečistoća, ostavljajući površine čistim, glatkim i blistavim. Bilo da je reč o kuhinji, kupatilu ili bilo kojem drugom prostoru, Glow Power Clean pruža neuporedivu moć čišćenja, čineći vaš dom svežim i blistavim.

Glow Power Clean – tečni abraziv

Glow tečni abraziv

GLOW – POWER CREAM LEMON LIQUID ABRASIVE 500ml

NAMENA
Glow tečni abraziv je sredstvo namenjeno za čišćenje grubih površina. Površinski aktivne komponente osiguravaju visoku efikasnost pranja kod grubih zaprljanja.
OSOBINE
Glow tečni abraziv je tečne konzistencije, gusta viskozna, neprozirna tečna masa, bele boje homogenog sastava. Na dodir se osete abrazivna zrnca. Miris je prijatan, nežan blag, sa blagom notom mirisa na limun.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Glow tečni abraziv naneti na površinu uz pomoć mokrog sunđera ili krpe, potom samo prebrisati i nežno isprati. Pre upotrebe na osetljivim površinama probati na manje vidljivom delu i isprati odmah posle upotrebe izbegavajući jako trljanje. Ne koristiti na linoleumu i tekstilu.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 500 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 500 ml – 16 kom.
SASTAV
5% anjonski surfaktanti, 5% nejonski surfaktant, konzervans (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone), miris (citral, limonene).
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS