Deterdžent za posuđe Hela dish 5l

Hela dish 5l

Za savršeno oprano i čisto posuđe

Hela dish je vaš saveznik u efikasnom čišćenju posuđa. Sa moćnom formulom koja se bori protiv tvrdokornih mrlja i masnoća, ovaj deterdžent čini pranje posuđa jednostavnim i brzim. Uz praktično pakovanje od 5 litara, imate dovoljno deterdženta da se ozbiljno pozabavite i najprljavijim posuđem u vašem domu ili poslovnom objektu. Štedi, a vredi.

Efikasno čišćenje uz Hela dish 5l

Hela dish 5l

DETERDŽENT ZA POSUĐE HELA DISH 5 LIT

NAMENA
Hela dish je sredstvo za ručno pranje posuđa.
OSOBINE
Detergent za ručno pranje posuđa Hela Dish je tečnost zelene boje, prozirna, viskozna tečnost, homogenog sastava. Miris je prijatan, blag, nežan, na jabuku.
Koncipiran je prema evropskim standardima kvaliteta. Balans površinski aktivnih komponenti osigurava visoku efikasnost kod pranja svih vrsta nečistoća koje se javljaju na posuđu. Hela Dish je ekonomičan proizvod, prijatnog mirisa, a oprano posuđe je besprekorno čisto i sjajno.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
U litar mlake vode sipati 10 mL tečnosti i prati posuđe na uobičajen način.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u dva pakovanja: 1000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom, 5000 ml – 4 kom.
SASTAV: 5-15% anjonski surfaktant, <5% nejonski surfaktant, konzervans (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone), miris.
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)