Hela tečni sapun sa glicerinom – 5l

Hela-tečni sapun sa glicerinom ekonomik 5l

Čistoća i negovanje u jednom pakovanju

Hela Tečni Sapun sa Glicerinom pruža vam ne samo čistu kožu, već i negu i zaštitu za vaše ruke. Sa viskoznom, prozirnom teksturom i blagim mirisom, ovaj sapun je idealan za svakodnevno pranje ruku.

Sastavljen od pažljivo odabranih sastojaka, uključujući glicerin za dodatnu hidrataciju, Hela Tečni Sapun lako se peni i ostavlja nežan miris na vašim rukama. Sa ekonomičnim pakovanjem od 5l, ovo sredstvo za pranje ruku je praktično i efikasno rešenje za čistu i negovanu kožu. Štedi, a vredi.

Hela ekonomik tečni sapun sa glicerinom

Hela-tečni sapun sa glicerinom ekonomik 5l

HELA TEČNI SAPUN SA GLICERINOM 5l

NAMENA
HELA tečni sapun sa glicerinom namenjen je redovnom pranju ruku, štiti i neguje kožu ruku. Miris koji se zadržava na rukama je blage note i odiše svežinom.
OSOBINE
Hela tečni sapun sa glicerinom je viskozna, prozirna tečnost, plave boje, homogenog sastava, koja lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući, intenzivan i jako izražen.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Naneti 3–5 ml sapuna na već pokvašene ili suve ruke, protrljati 2 minuta i isprati čistom vodom. Po potrebi postupak ponoviti.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanjima od 330 ml, 500 ml, 1000 ml, 2000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 330 ml – 20 kom. 500 ml – 12 kom. 1000 ml – 12 kom. 2000 ml – 8 kom. 5000 ml – 4 kom.
SASTOJCI/INGREDIENTS:
aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, glycerin, parfum, citric acid, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, CI42090.