Hela dezi fine – 1l

Hela dezi fine

Hela dezi fine je sredstvo pogodno za brzu dezinfekciju

Hela Dezi Fine je sredstvo namenjeno za brzu i efikasnu dezinfekciju površina, predmeta, pribora i opreme koja nije u direktnom kontaktu sa hranom. Idealno je za upotrebu u bolnicama, javnim ustanovama, industrijskim objektima, kao i u predškolskim i školskim ustanovama za dezinfekciju igračaka, rukohvata i stolova. Takođe se preporučuje za dezinfekciju pultova, rukohvata, kvaka i drugih površina u frizerskim i kozmetičkim salonima. Hela Dezi Fine je bistra, bezbojna tečnost sa mirisom na alkohol, koja pokazuje visoku mikrobiološku efikasnost, potvrđenu ispitivanjima na VMA. Proizvod je spreman za upotrebu, može se koristiti raspršivanjem ili potapanjem, a za dezinfekciju ruku dozira se po 3 ml i utrljava 30 sekundi. Dostupan je u pakovanju od 1000 ml.

Dezinfekcija za profesionalnu upotrebu

Hela dezi fine

HELA DEZI FINE 1l

NAMENA
Sredstvo Hela dezi fine je namenjen za brzu dezinfekciju površina, predmeta, pribora i opreme koji nisu u direktnom kontaktu sa hranom u bolnicama, javnim ustanovama, industrijskim objektima, posebno za dezinfekciju igračaka, rukohvata i stolova u predškolskim i školskim ustanovama. Takođe se može primenjivati za dezinfekciju pultova, rukohvata, kvaka i dr.
Može se primenjivati za dezinfekciju površina i predmeta u frizerskim i kozmetičkim salonima. Koristi se za dezinfekciju zdrave kože ruku.
OSOBINE
Hela dezi fine je bistra, bezbojna i lako pokretljiva tečnost, mirisa na alkohol.
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Ispitivanje na mikrobiološku efikasnost je urađeno na VMA, Institut za epidemiologiju, sektor za preventivnu medicinu , po DGHM metodi. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Preparat je spreman za upotrebu, koristi se raspršivanjem ili potapanjem u sredstvo. Posle raspršivanja ostaviti površinu da se osuši. Dezinfekcija se može vršiti brisanjem pomoću čiste tkanine ili sunđera koji su natopljeni sredstvom. Kod dezinfekcije zdrave kože ruku, dozira se po 3 mL i utrljava 30 sekundi na čiste i suve ruke.
PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-2313/2017-19
Aktivna biocidna supstanca: 70% etil-alkohol, 0,6% hlorheksidin diglukonat.
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.