Hela Dezi Excellent

Hela Dezi Excellent

Hela Dezi Excellent – Pouzdana dezinfekcija za svakodnevnu upotrebu

Hela Dezi Excellent je višenamensko dezinfekciono sredstvo idealno za domaćinstva, javne ustanove i industrijske objekte. Namenjeno je za dezinfekciju zdrave kože ruku, kao i površina, predmeta, pribora i opreme koja nije u direktnom kontaktu sa hranom. Ovaj proizvod je pogodan za dezinfekciju igračaka i stolova u školama i predškolskim ustanovama, pultova, rukohvata, kvaka i radnih površina u frizerskim salonima. Sa dodatkom provitamina B5 i blagim mirisom aloe-vere, Hela Dezi Excellent osigurava efikasnu zaštitu i negu, čineći kožu mekom i pogodnom za čestu upotrebu. Testiran i potvrđen od strane Instituta za javno zdravlje Vojvodine, garantuje visoku antimikrobnu efikasnost.

Dezinfekcija kože ruku, površina, predmeta i pribora

Hela Dezi Excellent

DEZI EXCELLENT 1l

NAMENA
DEZI EXCELLENT je namenjen za dezinfekciju zdrave kože ruku, površina, predmeta, pribora i opreme koji nisu u direktnom kontaktu sa hranom: u domaćinstvima, javnim ustanovama, industrijskim objektima. Koristi se za dezinfekciju igračaka i stolova u predškolskim i školskim ustanovama (koji ne dolaze u kontakt sa hranom), za dezinfekciju pultova, rukohvata, kvaka (vrata, liftovi), radnih površina i predmeta u frizerskim salonima. Nije namenjeno za dezinfekciju medicinske opreme u zdravstvenim ustanovama.
OSOBINE
DEZI EXCELLENT je bistra, svetlo zelenkasta tečnost, nežnog mirisa na aloe-veru. Sadrži provitamin B5 (d-pantenol).
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Ispitivanje na mikrobiološku efikasnost je urađeno na Institutu za javno zdravlje Vojvodine, dok je tuberkulocidna efikasnost ispitana na Institutu za hemiju, tehnologiju i mikrobiologiju. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
DEZI EXCELLENT se primenjuje nerazređen.
Dezinfekcija zdrave kože ruku: na čiste i suve ruke dozira se oko 3 ml (dispenserom ili raspršivačem po 3 raspršivanja) i koža se održava vlažnom najmanje 60 sekundi (dejstvo na bakterije i kvasnice), odnosno 120 sekundi (i tuberkulocidno dejstvo).
D-pantenol čini kožu mekom, pa se može koristiti više puta dnevno.
Dezinfekcija površina/predmeta koji ne dolaze u direktan kontakt sa hranom: raspršivanjem na površinu koja je prethodno očišćena i suva – oko 5 ml/m2, potapanjem u sredstvo ili prebrisavanjem čistim suvim ubrusom ili tkaninom koji su natopljeni sredstvom dovoljno da se površina održi vlažnom 60 sekundi (dejstvo na bakterije i kvasnice), odnosno 120 sekundi (i tuberkulocidno dejstvo), nakon čega ostaviti da se osuši. Ispiranje nije potrebno, osim igračaka koje je potrebno isprati čistom vodom. Može se primenjivati više puta dnevno (po potrebi).
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml.
Transportno pakovanje 1000 ml – 12 kom
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-2413/2023-03.
Aktivne biocidne supstance:
etanol 62,5%, 2-fenoksietanol 0,2%, bifenil-2-ol 0,1%.
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.