Hela Antibacterial – Tečni antiseptički sapun za ruke

Hela-Glass-5l-Ekonomik

Pouzdana higijena i dezinfekcija za vaše ruke

Hela Antibacterial tečni sapun je namenjen za higijenu i dezinfekciju zdrave kože ruku u javnim i industrijskim objektima, kao i u objektima javnog zdravlja. Ovo sredstvo je idealno za profesionalnu upotrebu gde je neophodna visoka higijena. 

Mikrobiološka efikasnost ovog sapuna potvrđena je ispitivanjima na Institutu za javno zdravlje Vojvodine. Zahvaljujući aktivnim sastojcima kao što su hlorheksidin diglukonat i persirćetna kiselina, Hela Antibacterial pruža visoku zaštitu od bakterija i drugih patogena.

Hela Antibacterial dolazi u pakovanjima od 500 ml sa pumpicom i 1000 ml, što omogućava praktičnu i ekonomičnu upotrebu u različitim okruženjima. Transportno pakovanje sadrži 12 komada od 500 ml i 12 komada od 1000 ml.

Čistoća i zaštita za vaše ruke

Hela antibacterial tecni-sapun za ruke

Hela Antibacterial – Tečni antiseptički sapun za ruke 1 l, 500 ml sa pumpicom

NAMENA
Za održavanje higijene (pranje) i dezinfekciju zdrave kože ruku u javnim i industrijskim objektima, objektima javnog zdravlja kao i drugim javnim objektima. Samo za profesionalnu upotrebu.
OSOBINE
Hela antibacterial je viskozna, prozirna tečnost, plave boje, homogenog sastava, koja lako peni. Miris je prijatan, nežan, osvežavajući.
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Mikrobiološka efikasnost ispitana je na Institutu za javno zdravlje Vojvodine Novi Sad. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Na vlažne ruke naneti tečni sapun Hela antibacterial (2-3 mL), trljati ruke sredstvom 2 min i isprati vodom.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanjima od 500 ml i 1000 ml.
Transportno pakovanje: 500 ml – 12 kom. 1000 ml – 12 kom.
Rešenje za stavljanje u promet: 532-01-116/2019-03
Aktivna biocidna supstanca: 0,02% hlorheksidin diglukonat,
0,5% persirćetna kiselina 0,8% vodonik peroksid
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.