Hela flokulant

Hela flokulant

Hela Flokulant – Sredstvo za bistrenje bazenske vode

Hela Flokulant je tečno sredstvo namenjeno za bistrenje bazenske vode putem taloženja nečistoća i flokulacije. Idealan je za uklanjanje najfinijih koloidnih nečistoća, kao što su fina prašina i ostaci algi, koje filteri ne mogu zadržati, čime se postiže kristalno čist izgled bazenske vode. Hela Flokulant se koristi jednostavno dodavanjem u bazen uveče nakon kupanja, u količini od 50-100 ml na 10 m³ vode. Do jutra će se nečistoće taložiti na dno, gde se mogu lako ukloniti usisavanjem. Za bazene sa filterima, proizvod se dodaje u prelivni kanal ili skimer, nakon čega se pumpe isključuju kako bi se nečistoće taložile. Pakovanje dolazi u PE bocama od 1000 ml.

Efikasno uklanjanje nečistoća za kristalno čistu vodu

Hela flokulant

HELA FOLKULANT, 1000ml

NAMENA
Sredstvo za bistrenje bazenske vode (taloženje nečistoća, flokulacija, bistrenje).
HELA FLOKULANT je tečno sredstvo namenjeno za uklanjanje najfinijih koloidnih nečistoća iz bazenske vode, koje ne mogu da se zadrže na filterima: fina prašina, ostaci algi i sve ostalo što stvara bazenskoj vodi mutan izgled.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Uveče nakon kupanja dodati HELA FLOKULANT na različita mesta bazena u ukupnoj količini 50-100 ml /10 m3 bazenske vode. Korisno je promešati vodu plastičnim štapom. Do jutra će nečistoće pasti na dno, pa se mogu ukloniti/usisati. U bazene sa filterima sipati HELA FLOKULANT (50-100 ml/10m3) u prelivni kanal ili u bazenski skimer kako bi se izmešao sa vodom. Isključiti pumpe i ostaviti do jutra. Ujutru sa dna usisati netaložene nečistoće. Ono što nije palo na dno zadržaće se na filteru.
PAKOVANJE PE boca 1000 ml.
Transportno pakovanje: 12 kom.
Sadrži: aluminijum hidroksihlorid