Etanol 70% – 1l

Hela etanol - sredstvo za dezinfekciju

Etanol 70% sredstvo za čišćenje i dezinfekciju

Etanol 70% je visoko efikasno sredstvo za dezinfekciju, dostupno u praktičnom pakovanju od 1 litra. Savršeno za svakodnevnu upotrebu, ovaj proizvod brzo i pouzdano uklanja bakterije i druge mikroorganizme sa različitih površina.

Njegova snažna formula je pogodna za dezinfekciju ruku, radnih površina, medicinskih instrumenata i drugih predmeta gde je visoki nivo higijene neophodan. Sa lakoćom isparava, ne ostavljajući tragove niti lepljive ostatke, osiguravajući čist i bezbedan prostor za vas i vašu okolinu.

Pouzdana dezinfekcija i čistoća

Hela etanol - sredstvo za dezinfekciju
ETANOL 70% 1 LIT

NAMENA
Sredstvo je namenjeno za dezinfekciju površina, kao i površina, predmeta, pribora, materijala i opreme koji su u direktnom kontaktu sa hranom za ljude, zdrave kože ruku u objektima javnog zdravlja i u drugim javnim objektima, za dezinfekciju površina procesne opreme u farmaciji, biotehnologiji i medicini.
OSOBINE
Etanol 70% je bistra, bezbojna i lako pokretljiva tečnost, mirisa na alkohol. Tečnost i para su zapaljivi – pažnja!
ANTIMIKROBNO DELOVANJE:
Mikrobiološka efikasnost je ispitana na Tehnološkom fakultetu Novi Sad po DGHM metodi. Ukoliko želite da saznate detaljnije o mirkobiološkoj efikasnosti, kontaktirajte stručnu službu Helena Graf-a.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Pre nanošenja dezinfekcionog sredstva površina mora biti oprana i čista. Natopiti čistu krpu sredstvom tako da ona bude dovoljno nakvašena i prebrisati površinu, voditi računa da cela površina bude tretirana. Sačekati da se tretirana površina osuši. Isprskati površinu ili predmete (tako da oni budu dovoljno nakvašeni) i pustiti da se osuši. Za dezinfekciju zdrave kože ruku koja pre nanošenja dezinfekcionog sredstva mora biti čista, naneti 2-3 ml sredstva ili naprskati i utrljati na kožu.
PAKOVANJE U prodaji se može naći u pakovanju od 1000 ml.
Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom
Rešenje za stavljanje u promet:532-01-2588/2018-03
Aktivna biocidna supstanca: 70% etil-alkohol
KORISTITI BIOCIDE BEZBEDNO. PRE KORIŠĆENJA UVEK PROČITATI ETIKETU I INFORMACIJE O PROIZVODU.