Hela podoper 5l

Hela podoper ekonomik 5l

Čisti, štiti i miriše

Hela Podoper je koncentrovano sredstvo za pranje podova koje pruža efikasno čišćenje i dezodoraciju svih tvrdih, perivih površina. Sa prijatnim i osvežavajućim mirisom, ovo sredstvo je idealno za čišćenje podova, pločica, stepeništa, hala i drugih prostora.

Jednostavno za upotrebu, Hela Podoper se razblažuje sa čistom vodom u razmeri 1:20, pružajući vam dugotrajno rešenje za čišćenje. U prodaji se može naći u ekonomičnom pakovanju od 5 litara, koje vam pruža dovoljno sredstva za bezbroj čišćenja. Osvježite svoj dom ili poslovni prostor sa Hela Podoperom i uživajte u čistim i mirisnim površinama. Štedi, a vredi.

Univerzalno čišćenje za svaki kutak

Hela podoper ekonomik 5l

HELA FRESH ZA PODOVE EXTRA MIRISNI 5 LIT

NAMENA
Koncentrovano sredstvo za pranje podova.
OSOBINE
Hela podoper je koncentrovano univerzalno sredstvo za pranje i dezodoraciju svih tvrdih, perivih površina (svih podova, podnih obloga, pločica, stepeništa i holova, hala, skladišta, itd). Prijatnog je i osvežavajućeg mirisa.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Hela podoper je koncentrovano sredstvo. Pre upotrebe se razblažuje čistom vodom u razmeri 1:20.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u tri pakovanja: 1000 ml, 2000 ml i 5000 ml. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama. Transportno pakovanje: 1000 ml – 12 kom. 2000 ml – 8 kom. 5000 ml – 4 kom.
SASTAV: <5% anjonski surfaktant, <5% nejonski surfaktant, konzervans (methylchloroisothiazolinone and methylisothiazolinone), miris.
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)