Hela Multifunction tablete za bazen

Multifunction tablete za bazen

Hela Dezi Pure – Univerzalno sredstvo za dezinfekciju

Multifunkcionalne tablete za bazen nude sveobuhvatnu zaštitu vode, eliminirajući bakterije, gljivice i alge, dok istovremeno pružaju bistrenje. Njihova formulacija ne utiče na pH vrednost vode niti na opremu bazena. Sadrže flokulant koji olakšava zadržavanje nečistoća na filterima ili dnu bazena.

Dostupne su u pakovanjima od 20 i 200 tableta, prilagođenim različitim potrebama korisnika. Uputstvo za upotrebu jasno definiše proces primene, uz preporuke za održavanje odgovarajućeg nivoa hlora u bazenu.

Dezinfekcija i održavanje bazenske vode

Multifunction tablete za bazen

MULTIFUNCTION 20 tableta
Barkod: 8606106538502, pakovanje 400g,

MULTIFUNCTION 200 tableta
Barkod: 8606106538373, pakovanje 1 kg (5x200g)

Multifunkcionalne tablete 5u1 (20g) za tretman vode u bazenima za kupanje i to za eliminaciju bakterija, gljivica, algi, kao i za bistrenje. Formulacija tablete ne utiče na povećanje pH vrednosti niti deluje korozivno na opremu u bazenu. Zbog sadržaja flokulanta, formiraju se veće pahulje sa vezanim nečistoćama koje se lakše zadrže na filteru ili usisaju sa dna bazena.

Pre ubacivanja tablete, pH podesiti na 7,2-7,6. Ubaciti potreban broj tableta u skimer, plutajuću posudu ili direktno u bazen.
10 tableta Multifunction 20 se dodaje na 25m3 vode, najbolje uveče kada se bazen više ne koristi, uz uključenu filtraciju. Tableta će se polako otapati (5-7 dana), a u slučaju povišenih temperatura otapanje je brže pa se mogu dodati i 20 tableta. Svakodnevno kontrolisati sadržaj hlora i održavati ga na 1-3 mg/l i tome prilagoditi dodavanje novih tableta.