Glow praškasto sredstvo za čišćenje

Glow praškasto sredstvo za čišćenje

Čisti i polira

Glow praškasto sredstvo za čišćenje formulisano je tako da čini čišćenje vašeg doma brzim, efikasnim i neodoljivo sjajnim.

Glow praškasto sredstvo za čišćenje efikasno uklanja tvrdokorne mrlje, masnoću i nečistoće sa različitih površina, ostavljajući ih blistavim i svežim. Bilo da je reč o kuhinji, kupatilu ili bilo kojem drugom prostoru, naše sredstvo za čišćenje čini čišćenje lakšim nego ikad pre.

Osetite moć Glow praškastog sredstva za čišćenje i dozvolite vašem domu da zablista punim sjajem!

Glow praškasti abraziv

Glow tečni abraziv

GLOW – VIM U PRAHU 500g

NAMENA
Glow praškasti abraziv služi za čišćenje jako zaprljanih predmeta u domaćinstvu kao što su sudopere, šporeti, keramičke pločice, slavine, predmeti od nerđajućeg čelika kao i u kupatilu – kada, umivaonika, wc šolja, roštilja i sl.
OSOBINE
Praškasto abrazivno sredstvo za ribanje i poliranje. Miris je prijatan, nežan blag, sa blagom notom mirisa na limun.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Na zaprljanu površinu naneti glow praškasti abraziv i vlažnom krpom ili sunđerom dobro istrljati zatim isprati vodom. Lica sa osetljivom i oštećenom kožom treba strogo da se pridržavaju uputstva za upotrebu i da izbegavaju duži dodir sa sredstvom za čišćenje. Čuvati van domašaja dece.
PAKOVANJE
U prodaji se može naći u pakovanju od 500 g. Po zahtevu kupca i u skladu sa mogućnostima pakujemo i u drugim ambalažama.
Transportno pakovanje: 500 g – 20 kom.
SASTAV
<5% fosfati, miris
PODACI IZ LISTE O SASTAVU DETERGENTA (Čl.20.Pravilnika o detergentima Sl.glasnik RS 25/2015)